Google Display

google displayGoogle Display

Google display abban különbözik a Google Adwords-től, hogy banner alapú hirdetés. Biztos találkozott már vele.

Ez a Google rendszerén kívüli reklám lehetőség, olyan partnereknél, akik a Google hirdetési rendszerében szerepelnek. Lehet ez az index.hu vagy origo.hu, akár applikációkon át, bárhol megjelenhet.


A Google display hirdetéseben az a jó, hogy célírányosan tud hirdetni olyan embereknek akiket érdekelhet az Ön terméke, szolgáltatása. Vegyünk egy alap példát, hogy Ön is ki tudja próbálni.Keressen trópusi utakat a Google keresőben, majd pár nap, egy hét múlva figyelje meg, hogy trópusi utak hirdetései fogják ellepni az internetet, amerre böngészik. Így működik.


google displayA  Google display hirdetési felületeket érdemes használni. nem csak látványos, de olyan esetekben is hirdethet, amikor a leendő ügyfele más dolgokat néz, így Ön mégis szem elött van.

Vegyünk egy példát. A potenciális ügyfél érdeklödik az Ön által képviselt termék, szolgáltatás íránt, meg is nézte a honlapját de még gondolkodik. Közben elbarangol egy oldalra, és elkezd olvasni egy cikket ahol van Google display hirdetési felület. Ott megjelenik az Ön hirdetése leendő ügyfelének, aki rákattint, és újra elérheti az ügyfelet.


Hogyan működik a Google display hirdetés?

display-3A Google display hirdetés segít Önnek megtalálni és pontosan megcélozni azon ügyfeleket, akiket érdekel az Ön tevékenysége. A Google display-ben rengeteg beállítás lehetséges, célozhatunk pontosan kulcsszavakra, emberi szokásokra stb. Tehát a hirdetés egy olyan ügyfélnél fog megjelenni akit érdekel az Ön terméke, szolgáltatása.


Mennyibe kerül nekem a Google display hirdetés?

Mivel ez is, mint a Google Adwords kattintás alapú, így csak akkor kell fizetnie, ha rákattintanak a hirdetésére.

Mivel itt is lehet verseny, így a hirdetési költségeket nem lehet pontosan megmondani, de még mindig olcsóbb és praktikusabb, mint feladni egy fix hirdetést. Egy újságban, tv-ben akár rádióban és várni hátha hallja, látja valaki akinek pont az Ön termékére van szüksége, ami olyan, mintha fellőnénk az égbe, és várnánk, hogy a vadliba belerepüljön a lövedékbe.  • Should be Empty:


error: Másolás védve!!